Vdělávací agentury

Vítejte na katalogu VzdělávacíAgentury.cz

 

Vzdělávací agentury a Personální agentury Vám nabízí školení zaměstnanců, kurzy vzdělávání, kurzy rekvalifikace a další možnosti vdělávaní a zdokonalování v daném oboru.

 

V katalogu vzdělávacích agentur si vyberete kurz vdělávání, který Vám padne na míru. Využijte firemní vzdělávání ke zefektivnění pracovní výkonu  a možnosti nelézt nové pracovní příležitosti, které pracovní agentury nabízí.

Open Management Int. CZ, s.r.o. DIKÉ - management zdrojů, s.r.o.

Vlastní cesta - Jiří Střelec

www: https://www.vlastnicesta.cz
E-mail: bvojtechova@vlastnicesta.cz
Telefon:+420 737 279 917
Fax:
Adresa: Tichého 11 , 616 00 Brno
Brno
61600

Vlastní cesta - Jiří Střelec

Vlastní cesta je specializovaný internetový portál zaměřený na poradenství všech oborů – marketing, management, komunikace, Public Relations, média, Human Resources, kvalita - systémy kvality, bezpečnost a požární ochrana, six sigma, lean manufacturing, ekologie, normy ISO, certifikace, internet, psychologie, psychoterapie, finance apod.
Je určen pro každého poradce či poradenskou firmu, která hledá pro své klienty optimální pro ně vlastní cestu jejich úspěchu a prosperitě. Především pro ty, kteří podporují přirozené vlastností a dovednosti člověka tak, aby nalezl řešení svých problémů a svou vlastní životní cestu.

Poradci na Vlastní cestě nabízí potenciálním zákazníkům osvědčené nabídky na poradenské služby, řešení problémů v praxi, školení, kurzy, tréninky, coaching, semináře, workshopy, přednášky, konference apod. Níže uvedená školení vznikla na základě požadavků zákazníků a aktuálně řešených problémů ve firmách. Poradce má s daných tématem bohaté zkušenosti a předkládá ukázky z praxe a výsledky, kterých se podařilo dosáhnout.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Vzdělávání v zahraničí

Vzdělávací agentury poskytují poznávací zájezdy do různých zemí světa. Poznejte svět na poznávacích zájezdech. Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.